Sponsit Blog

Lees hier het laatste nieuws omtrent Sponsit.

Verborgen functionaliteiten (deel 1)

21 januari 2019

Met Sponsit streven wij naar een systeem die uitblinkt in gebruiksvriendelijkheid. Om onze gebruikers een optimaal gebruiksgemak te laten ervaren, proberen wij de dagelijkse werkzaamheden in het systeem zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Om Sponsit overzichtelijk te houden hebben wij sommige functionaliteiten ietwat “verborgen”. Dit doen we met functionaliteiten die sporadisch gebruikt worden. In deze Blog-serie vertellen we je graag welke functionaliteiten het zoal betreft en hoe ze werken.

Bedragen indexeren

Eens in de zoveel jaar komt het voor dat je de bedragen van je sponsordeals wilt indexeren met een X-percentage. Dit kun je natuurlijk handmatig per deal doen, maar dat kost aardig wat tijd. In Sponsit hebben wij het mogelijk gemaakt om de sponsordeals met 25 tegelijkertijd te indexeren. Zo werkt het:

  • Je kiest op de sponsordeallijst het seizoen/jaar waarvoor je de bedragen wilt indexeren;
  • Je klikt bovenaan de lijst op het vinkboxje en kiest in de bulkactie “bedragen indexeren”;
  • Je geeft aan met welk percentage je de bedragen wilt indexeren;
  • Je kunt vervolgens aangeven hoe de bedragen afgerond moeten worden en je kunt ook handmatig de bedragen nog aanpassen;
  • Als de nieuwe bedragen naar wens zijn dan klik je op “bedragen bijwerken”;
  • Je hebt zojuist de bedragen geïndexeerd!

Ps. De nieuwe bedragen gelden vanaf het gekozen jaar/seizoen en alle jaren/seizoenen erna.

AVG & Verwerkersovereenkomst

15 mei 2018

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (verder: de AVG) van kracht. Bij Sponsit hechten wij veel waarde aan privacy en transparantie. Wij willen u hierbij graag op de hoogte brengen van hetgeen wij hebben gedaan in verband met de AVG.

Algemene Voorwaarden & Privacy Statement

Wij hebben onze Algemene Voorwaarden en Privacy Statement geüpdatet zodat deze conform de AVG zijn. In onze Algemene Voorwaarden spreken wij niet meer over “bewerker”, maar zijn wij een “verwerker”. In ons Privacy Statement hebben wij exact aangegeven welke persoonsgegevens wij verzamelen van onze klanten en hoe wij deze verwerken.

Verwerkersovereenkomst

Wij bieden onze Sponsit-klanten een Sponsit-Verwerkersovereenkomst aan welke u kunt vinden op de instellingenpagina in uw Sponsit-account. Daar kunt u de Verwerkersovereenkomst doornemen door deze te downloaden. Een Gebruiker met volledige toegang in uw Sponsit-account kan de Verwerkersovereenkomst op de instellingenpagina accorderen.

Veiligheid & Privacy

De Veiligheid & Privacy van onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel. Op sponsit.nl/faq kunt u lezen welke maatregelen wij hieromtrent treffen.

Update: maart 2018

20 maart 2018

Wij hebben vandaag een nieuwe versie van Sponsit geïnstalleerd. De belangrijkste wijzigingen/features in deze versie:

Bulk facturen

Het maken en versturen van facturen kan een tijdrovende klus zijn. Vanaf nu biedt Sponsit de mogelijkheid om meerdere facturen tegelijk te maken/versturen. Selecteer in de "Nog te factureren"-lijst de sponsors die je wilt factureren en kies voor de bulkactie "Maak facturen". Op eenzelfde manier kun je gemaakte facturen selecteren om in bulk te versturen.

Accountpagina & Notulen

Algemene taken en bestanden hebben we ondergebracht in een accountpagina. Dit is de plek waar je als sponsorcommissie je eigen informatie terugvindt. Daarnaast kun je hier notulen maken en versturen.

Contracten maken

Vanaf nu kun je contracten genereren op basis van de contactgegevens van een bedrijf. Upload je eigen standaard contracten onder Instellingen. Ga vervolgens naar het dossier van de potentiële sponsor. Onder het tabblad "Bestanden & Contracten" kun je een contract genereren. Contracten zijn in Word-formaat zodat je het op je eigen computer kunt aanpassen.

Contract uploaden

Bij een sponsordeal kun je nu een contract uploaden. Het contract is vervolgens terug te vinden onder de deal.

Sponsors zonder deal

De werking van de lijst "Sponsors zonder deal" is gewijzigd. Hier zie je nu sponsors die in het huidige seizoen geen deal hebben. Vanuit deze pagina kun je deals gaan toevoegen of de status van het contact wijzigen in "Oud sponsor".

Soort sponsor

Op de pagina "Nog niet gefactureerd" kun je filteren op "Soort sponsor". Hierdoor kun je makkelijk facturen maken voor sponsors van een bepaald soort. Verder is het "Soort sponsor" toegevoegd aan de facturen export (naar Excel).

Bekijk het archief →
Nieuwsgierig naar Sponsit? Maak gratis account aan