Sponsit Blog

Lees hier het laatste nieuws omtrent Sponsit.

AVG & Verwerkersovereenkomst

15 mei 2018

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (verder: de AVG) van kracht. Bij Sponsit hechten wij veel waarde aan privacy en transparantie. Wij willen u hierbij graag op de hoogte brengen van hetgeen wij hebben gedaan in verband met de AVG.

Algemene Voorwaarden & Privacy Statement

Wij hebben onze Algemene Voorwaarden en Privacy Statement geüpdatet zodat deze conform de AVG zijn. In onze Algemene Voorwaarden spreken wij niet meer over “bewerker”, maar zijn wij een “verwerker”. In ons Privacy Statement hebben wij exact aangegeven welke persoonsgegevens wij verzamelen van onze klanten en hoe wij deze verwerken.

Verwerkersovereenkomst

Wij bieden onze Sponsit-klanten een Sponsit-Verwerkersovereenkomst aan welke u kunt vinden op de instellingenpagina in uw Sponsit-account. Daar kunt u de Verwerkersovereenkomst doornemen door deze te downloaden. Een Gebruiker met volledige toegang in uw Sponsit-account kan de Verwerkersovereenkomst op de instellingenpagina accorderen.

Veiligheid & Privacy

De Veiligheid & Privacy van onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel. Op sponsit.nl/faq kunt u lezen welke maatregelen wij hieromtrent treffen.

Update: maart 2018

20 maart 2018

Wij hebben vandaag een nieuwe versie van Sponsit geïnstalleerd. De belangrijkste wijzigingen/features in deze versie:

Bulk facturen

Het maken en versturen van facturen kan een tijdrovende klus zijn. Vanaf nu biedt Sponsit de mogelijkheid om meerdere facturen tegelijk te maken/versturen. Selecteer in de "Nog te factureren"-lijst de sponsors die je wilt factureren en kies voor de bulkactie "Maak facturen". Op eenzelfde manier kun je gemaakte facturen selecteren om in bulk te versturen.

Accountpagina & Notulen

Algemene taken en bestanden hebben we ondergebracht in een accountpagina. Dit is de plek waar je als sponsorcommissie je eigen informatie terugvindt. Daarnaast kun je hier notulen maken en versturen.

Contracten maken

Vanaf nu kun je contracten genereren op basis van de contactgegevens van een bedrijf. Upload je eigen standaard contracten onder Instellingen. Ga vervolgens naar het dossier van de potentiële sponsor. Onder het tabblad "Bestanden & Contracten" kun je een contract genereren. Contracten zijn in Word-formaat zodat je het op je eigen computer kunt aanpassen.

Contract uploaden

Bij een sponsordeal kun je nu een contract uploaden. Het contract is vervolgens terug te vinden onder de deal.

Sponsors zonder deal

De werking van de lijst "Sponsors zonder deal" is gewijzigd. Hier zie je nu sponsors die in het huidige seizoen geen deal hebben. Vanuit deze pagina kun je deals gaan toevoegen of de status van het contact wijzigen in "Oud sponsor".

Soort sponsor

Op de pagina "Nog niet gefactureerd" kun je filteren op "Soort sponsor". Hierdoor kun je makkelijk facturen maken voor sponsors van een bepaald soort. Verder is het "Soort sponsor" toegevoegd aan de facturen export (naar Excel).

Update: april 2017

11 april 2017

Wij hebben vandaag een nieuwe versie van Sponsit geïnstalleerd. De belangrijkste wijzigingen/features in deze versie:

Factuur opmaak

De mogelijkheden van de factuur opmaak zijn verder uitgebreid. Het is nu mogelijk zelf de font groottes te bepalen en in de pagina voet kun je een afbeelding zetten. Dit kan bijvoorbeeld een afbeelding zijn met de logo's van de hoofdsponsors.

Factuur e-mail

Het e-mailprofiel kun je voorzien van een t.a.v. variabele. Deze wordt per e-mail automatisch gevuld met de t.a.v. naam uit de factuurgegevens van de sponsor.

Factuurlijst

In de factuurlijst is het nu mogelijk om op "betalingstermijn verstreken" te filteren. Zodra een factuur betaald is kun je deze direct als Betaald markeren door op de status te klikken (scheelt muisklikken).

Tegenprestaties

In de deallijst is het nu ook mogelijk om te filteren/zoeken op tegenprestaties. Gebruik hiervoor de knop "Toon meer filtermogelijkheden". De gevonden tegenprestaties worden geel gemarkeerd zodra je de sponsordeal openklapt (pijltje rechts in de lijst).

Excel exports

De lay-out van de Excel exports is verbeterd. De header rij is nu dik gedrukt en de breedtes van de kolommen zijn aangepast aan het type informatie. Bij de export van de sponsordeals zijn de verschillende tegenprestaties beter zichtbaar omdat de rij hoogte variabel is.

Herinneringen

Het is nu mogelijk om herinnerd te worden aan geplande facturen. Dit kun je aanzetten op de pagina "Mijn gegevens" onder "Account & Instellingen". Hier kun je tevens bepalen of je herinnerd wilt worden aan verjaardagen.

Custom velden

Soms wil je specifieke informatie opslaan bij een contact of sponsordeal. Dat kan vanaf nu door zelf custom velden te definiëren. De gegevens die je vervolgens hierin opslaat zijn zichtbaar bij contact/sponsordeal en zitten in de exports. Custom velden zijn beschikbaar vanaf pakket Plus.

Bekijk het archief →
Nieuwsgierig naar Sponsit? Maak gratis account aan