Online je sponsors beheren

Ontdek hoe Sponsit de werving, het beheer en de facturatie van de sponsors van jouw voetbalvereniging gemakkelijker maakt.

Maak gratis account aan

Sponsoring is voor veel voetbalverenigingen een onmisbare inkomstenbron. De sponsorcommissie van de voetbalvereniging heeft daarbij de belangrijke taak om nieuwe sponsors te vinden en de huidige sponsors te behouden.
Sponsit ondersteunt sponsorcommissies in de werving, het behoud en de facturatie van sponsors door middel van het bieden van een overzichtelijk CRM-systeem voor voetbalverenigingen.

Sponsors werven
Bij het werven van sponsors leg je veel contacten met bedrijven en hun reacties dienen goed bijgehouden te worden om een goede opvolging te kunnen geven. In Sponsit leg je de contacthistorie makkelijk vast en houd je jezelf op de hoogte van vervolgacties door het aanmaken van taken met reminders.

Sponsors beheren
Bij het beheren van sponsors is het kennen van alle afspraken met de huidige sponsors uiteraard noodzakelijk. In Sponsit kun je alle sponsorcontracten opvoeren waardoor je direct inzicht hebt in alle afspraken, de looptijden en sponsorinkomsten van alle sponsors. Op deze manier hebben alle leden van de sponsorcommissie de sponsorinformatie altijd bij de hand. Bij aflopende contracten krijgt men een melding en het overdragen van alle sponsorinformatie regel je met één druk op de knop.

Sponsors factureren
Zodra het tijd is om de sponsors te factureren dan kun je de facturen in Sponsit simpel en snel aanmaken. Je kiest eerst je eigen factuuropmaak zodat elke factuur de gewenste uitstraling heeft en vervolgens kun je gemakkelijk de factuur per mail of post naar de sponsor versturen. Het opmaken en versturen van facturen kost hierdoor veel minder tijd.

Waarom Sponsit kiezen

Gebruiksvriendelijk & betaalbaar CRM voor voetbalverenigingen

  • Overzichtelijk sponsorbeheer
    Alle sponsorinformatie goed gestructureerd & doorzoekbaar en ontvang herinneringen van taken en aflopende sponsordeals.
  • Online samenwerken
    Werk eenvoudig samen met de hele sponsorcommissie en draag alles netjes over aan je opvolgers.
  • Eenvoudig factureren
    Maak een nette factuur in je eigen opmaak voor elke sponsor en verstuur deze direct per e-mail of post.

Al meer dan 1500 verenigingen gingen je voor!

Stap nu met de sponsorcommissie van je voetbalverenigingen over op Sponsit!

Nieuwsgierig naar Sponsit? Maak gratis account aan