Over ons

Veel verenigingen houden hun sponsorzaken bij in Excel, wat vaak leidt tot onoverzichtelijke lijstjes met contactgegevens, sponsorafspraken etc. Daarnaast worden bestanden (logo's en contracten) bewaard door verschillende mensen op diverse computers.

Het gevolg hiervan is dat er bij de sponsorcommissieleden weinig overzicht is in de laatste stand van zaken betreffende de werving en het beheer van hun sponsors. Daarbij gaat er ook vaak informatie verloren bij een wisseling van de wacht. Wij vonden dat hiervoor een oplossing moest komen!

Met Sponsit creëert de sponsorcommissie nu een online werkplek waar alle informatie centraal wordt beheerd, waardoor iedereen altijd op de hoogte is en er geen belangrijke informatie meer verloren gaat.

Arnout Luitse

Arnout heeft een voorliefde voor sport en ondernemen en is na zijn studie Rechten zijn hart achternagegaan met de oprichting van Sponsit als gevolg. Arnout is binnen Sponsit verantwoordelijk voor de sales & marketing.

Just van den Broek

Sport is Just zijn passie en na zijn studie Economie was een eigen bedrijf met een raakvlak in de sport een grote wens. Dit leidde tot de oprichting van Sponsit, waarin Just verantwoordelijk is voor de sales & financiën.

Pim Veelders

Sport en techniek zijn Pim op het lijf geschreven. Sponsit is een mooie combinatie hiervan. Pim is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Sponsit. Hij studeerde Informatica aan de Universiteit Utrecht.

Contact met ons opnemen?
Sponsit
Grebbeberglaan 15
3527 VX Utrecht
T: 030-27 647 34
E: info@sponsit.nl
BTW: NL8506.98.881.B01
Kvk: 52989445

Maak gratis account aan