Ik kan het iedereen aanraden!

“Met Sponsit hebben wij al onze sponsorzaken goed georganiseerd. Dit zorgt ervoor dat we geen informatie meer verliezen en het overdragen straks een fluitje van een cent is. Ik kan het alle sponsorcommissies aanraden.”

Marco Janssen - VV RKHBS

Over Sponsit niets dan lof

Wij vinden Sponsit een erg prettig programma. Het heeft weinig stappen nodig om gegevens in te voeren en je kunt het helemaal naar eigen inzicht inrichten. Bovendien is het niet duur. Normaal ben ik erg kritisch, maar over Sponsit ben ik louter positief en heb ik niets dan lof.

Sandra Paans
Voorzitter Businessclub Kozakken Boys

Sponsit voorziet in onze behoefte

Sponsit voorziet in de behoefte die wij als Sponsorcommissie bij AVV Swift hadden: één systeem waar alles wordt bijgehouden. Vooral de actielijst, het inzien van sponsorgegevens en het facturatiesysteem zijn erg handig en makkelijk in gebruik.

Ron Kanbier
Sponsorcommissie AVV Swift

Er was behoefte aan structuur

Na jaren van administreren in diverse Excel bestanden en het gebruik van overzichten en bestanden door diverse personen op verschillende computers was het tijd voor structuur, eenvoud en de mogelijkheid om efficiënt te kunnen werken. Met Sponsit menen wij deze behoefte ingevuld te hebben. Alle personen binnen de PR commissie kunnen eenvoudig de gewenste informatie inzien en de sponsorgegevens beheren.

Dennis Burnet,
PR & Communicatie sv Eerbeekse Boys

Eenvoudig & Intuïtief

Wij als UGHV vinden de Sponsit tool super handig. Naar ons idee is de tool enerzijds eenvoudig en intuïtief genoeg om fijn en snel mee te werken en anderzijds uitgebreid genoeg zodat we de tool kunnen inrichten op basis van onze eigen specifieke wensen. Het facturatie proces is nu veel eenvoudiger, alle informatie is niet meer verspreid over allerlei PCs bij verschillende mensen en dmv de uitgebreide export naar Excel functies ook ideaal voor mailings etc.

Edwin Heijnen
UGHV

Zie geen contractverlenging meer over het hoofd

Bij IJsselmeervogels hadden we dringend behoefte aan een goede ordening van de bestaande sponsorinformatie en wilden we bijvoorbeeld de gesprekken met (potentiële) sponsoren beter vastleggen en inzichtelijk maken. Het is handig dat de informatie centraal is opgeslagen. Verder is het prettig dat er automatisch reminders worden gegenereerd op relevante momenten. Dan zie je geen enkele contractverlenging of afspraak met een potentiële sponsor over het hoofd.

Arend Beekhuis
sponsorcommissie IJsselmeervogels

Sponsit is een prachtig programma

Wij, Reuvers Mannenkoor gebruiken hiervoor Sponsit (vanaf 2012) een prachtig programma om de gegevens, geldstromen, factureren, brieven e.d. vast te leggen. Ze hebben een dynamische team dat bezig is met vernieuwing en mogelijkheden, maar wat ook heel belangrijk is, men luistert naar de gebruiker, neemt adviezen en positieve aanbevelingen mee in de verdere ontwikkeling van het Sponsit programma.

Jos Boon,
Vice Voorzitter Reuvers Mannenkoor

Zeer gebruiksvriendelijk

Wat is het toch heerlijk als een programma doet wat je verwacht dat het zal doen! Wat mij betreft is Sponsit net zo gebruiksvriendelijk als Apple of een Audi.

Rick van Midde
Tennisvereniging Rijnhuyse

Een pracht programma

Sinds 2014 maakt het U.S.C. gebruik van het Platina-pakket van Sponsit. Een pracht programma!

Roel Schrauwen
Utrechtsch Studenten Corps

Wij zijn zeer tevreden

Na een eerste test heeft de club zich geabonneerd. Voor de gebruikers is het een nuttig beheersinstrument: een gebruiksvriendelijke database gekoppeld aan een gestructureerd overzicht laat toe dat je op ieder ogenblik een stand van zaken krijgt. Heel makkelijk tijdens besprekingen in de raad van bestuur. Wij zijn zeer tevreden over het aanbod!

Johny Vanspauwen
KEWS Schoonbeek-Beverst, België

Geen onnodige toeters en bellen

Sponsit is onze springplank naar een succesvol sponsorbeleid binnen onze voetbalvereniging Ulftse Boys. Zelden zo’n gebruiksvriendelijk programma als Sponsit gezien; wat nodig is staat er in en, nog belangrijker, geen onnodige toeters en bellen.

Maarten Robben
Sponsorcommissie v.v. Ulftse Boys

Ook het versturen van facturen is eenvoudig

FC Assen maakt gebruik van Sponsit om alle gegevens van sponsoren en sponsordeals in 1 systeem vast te kunnen leggen. Eenvoud, overzicht en gemak zijn de kenmerken van Sponsit. Naast beheer van sponsoren is ook het versturen van facturen en het bijhouden van betaalde facturen eenvoudig. En van de aflopende sponsordeals krijg je ook nog een reminder in je mail. Wij zijn een zeer tevreden gebruiker.

Ronald van der Veen
Sponsorcommissie FC Assen

Sponsit is een uitstekend hulpmiddel

Sponsors binnenhalen en behouden is hard werken. Sponsit is daarbij een uitstekend hulpmiddel: het is gebruikersvriendelijk én betaalbaar, ondersteunt het gehele proces van eerste contact t/m contract & factuur en levert overzichten met alle (potentiële) sponsoren en actielijstjes per accountmanager. Zo kunnen we als team open en doelgericht met sponsoring omgaan.

Team Sponsoring
SV Kampong Hockey

Wat een verademing

MZC’11 werkt ook met Sponsit. Wat een verademing dat er een systeem is dat voor jou denkt, en je er op attent maakt dat er een actie moet worden ondernomen. Super blij dat we de keuze hebben gemaakt om met Sponsit te gaan werken.

Janine Heijboer
Commerciële zaken MZC’11

Overdrachten verlopen eenvoudig

Wij zochten naar een goede registratie van onze sponsorafspraken en facturatiemogelijkheden. Sponsit helpt ons daar al jaren bij. Overdrachten binnen de sponsorcommissie verlopen tegenwoordig ook eenvoudig

Ferdi van Ginneken
vv Hoeven

Goed overzicht in de sponsorcontracten

Sponsit is een gebruiksvriendelijk pakket dat een goed overzicht geeft wat de statussen zijn van de verschillende sponsorcontracten. De ingebouwde e-mailfunctie voor het versturen van facturen is erg handig en het is prettig dat je taken kan bijhouden van de verschillende activiteiten die je als sponsorcommissie onderhanden hebt. Verder genereert het pakket automatisch updates via de mail van contracten die bijvoorbeeld aflopen. Kortom een prettig werkzaam sponsorpakket die de sponsorcommissie ondersteunt in het bewaken van de status van de onderhanden sponsorcontracten.

Conrad van Esch
Sponsorcommissie CSV Jong Holland

Borgt onze continuïteit

Sponsit geeft ons inzage in de totale sponsoring. Het is voor ons de leidraad waar wij onze acties uit prognose samenstellen en uitvoeren. Het programma geeft een totaal beeld en dat borgt onze continuïteit. We hebben in een oogopslag inzage in hetgeen wat nog moet worden gefactureerd en wat nog openstaat. De extrapolatie voor de komende jaren geven in ieder geval een beeld waar en wanneer acties moeten worden ontplooit.

Ramon Olaria
Commerciële zaken vv WHC

Meer inzicht in alle sponsordeals

Sinds 1,5 jaar maken we bij SV Zevenhoven gebruik van Sponsit. We hebben alle informatie met betrekking tot sponsoring nu in één systeem, hebben meer inzicht in alle lopende sponsordeals en het zorgt ervoor dat de facturering veel makkelijker en sneller gaat. We kunnen Sponsit dan ook voor andere voetbalclubs aanraden!

Erik Luijben
Sponsorzaken SV Zevenhoven

Direct en snel verwerken

SV Valkenswaard ziet in Sponsit een juiste partner voor haar sponsorbeleid, door het bieden van een juist digitaal systeem met ondersteuning om alle zaken direct en snel te kunnen waarnemen en te verwerken.

Eric Doddema
Secretaris SV Valkenswaard

Een prettig en compleet pakket

SV Houten heeft een Sponsor- en Businessclubbestand van een kleine honderd betalende bedrijven en we hebben lang gezocht naar een pakket die aan onze wensen kon voldoen. Het feit dat de informatie nu centraal toegankelijk is voor zowel Penningmeester als Sponsorcommissie geeft de vereniging ook het voordeel dat bij wisseling van commissieleden de informatie altijd voorhanden blijft voor opvolgers. Wat SV Houten betreft is Sponsit een prettig en compleet pakket om mee te werken.

Gert Wildvank
Voorzitter sponsorcommissie

Voor onze club een verademing

HVV Tubantia heeft jaren haar sponsors in Excel bijgehouden, de facturen in Word opgemaakt en alles verstuurd via Outlook of per post. Na lang zoeken naar een goede oplossing zijn we bij Sponsit uitgekomen. In de afgelopen jaren (wij gebruiken het sinds 2012) is het programma steeds professioneler geworden en kunnen we alle sponsor gerelateerde activiteiten onderbrengen. Voor onze club een verademing om mee te werken! Super!!

Hans Hagedoorn
Sponsorzaken HVV Tubantia

Iedereen weet wat er is afgesproken

Sinds een paar jaar maken we bij Flevo Boys gebruik van Sponsit en we zijn er erg content mee. In Sponsit kunnen we alle overeenkomsten (met eventuele vervaldata), afspraken etc. kwijt en weten de sponsorcommissieleden altijd van elkaar wat er is afgesproken.

Esdra van Wageningen
Penningmeester Flevo Boys

Inzicht in de sponsoring voor de komende jaren

Sponsit is voor FVC een belangrijk instrument om een overzicht te hebben van onze sponsoren maar ook om de sponsoren op een makkelijke manier te factureren. Daarnaast is het via Sponsit mogelijk om op een vrij eenvoudig manier contact te houden met onze sponsoren, bijvoorbeeld om ze uit te nodigen voor een wedstrijd van ons eerste elftal of feestavond. Het geeft mij als penningmeester een inzicht in de sponsoring voor de komende jaren.

Willem Ringia
Penningmeester FVC

Zien waar iedereen mee bezig is

Sponsit zorgt voor een prima, digitaal beheer van alle sponsorovereenkomsten, taken, acties en leads waarmee wij ons bezighouden. Er bestaat geen overbodige overdracht meer binnen de club indien vrijwilligers stoppen (wat vaak voorkomt) en een ieder binnen de sponsorcommissie kan gemakkelijk, vanuit huis, zien waar iedereen mee bezig is.

Alex Koopman
Sponsorcommissielid WSV Apeldoorn

Extra pluspunt is het dashboard

Het programma Sponsit is heel fijn om mee te werken, het is overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. Alle handelingen, van contact aanmaken, sponsordeals invoeren tot facturen maken en versturen zijn in logische en eenvoudige stappen uit te voeren. Extra pluspunt is het dashboard dat op basis van door gebruiker ingestelde wensen bepaalde hoofdgegevens weergeeft.

Martha Roos
Sponsorcommissie CVV Zwervers

Een greep uit onze klanten:

Nieuwsgierig naar Sponsit? Maak gratis account aan