Sponsit in de pers

Een overzicht van nieuwsberichten over Sponsit uit verschillende media.

Marketing Tribune

Marketing Tribune

januari 2015

In het magazine Marketing Tribune staat een groot artikel over Sponsit waarin één van onze gebruikers vv IJsselmeervogels haar ervaringen met Sponsit deelt en wij onze visie op Sponsoring en Sponsit geven.

VSU Sportjournaal

VSU Sportjournaal

december 2014

In het VSU Sportjournaal wordt er ingegaan op het belang van sponsoring voor verenigingen. Zo wordt er stilgestaan bij de verenigingsondersteuning d.m.v. het workshoptraject 'Meer Sponsors in Kortere Tijd'en de Topsportondersteuning van de VSU.
Lees meer

Voetbaljournaal

Voetbaljournaal

september 2014

Kozakken Boys is dolenthousiast over Sponsit. Een heel prettig programma. “Het is zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk, heeft weinig stappen nodig om gegevens in te voeren en je kunt het helemaal naar eigen inzicht inrichten. En het is bovendien niet duur,” stipt ze een voor sportverenigingen niet onbelangrijk detail aan.
Lees meer

Sportknowhow XL

Sportknowhow XL

augustus 2014

Een sponsorcontract binnenslepen is voor de meeste verenigingen niet eenvoudig dezer dagen. Er komen meerdere gesprekken aan te pas en er wordt uitvoerig onderhandeld over de looptijd en de voorwaarden. Om in die wirwar van gegevens en papieren het overzicht te bewaren is Sponsit ontwikkeld. Een dikke twee jaar na de lancering in 2012 zijn er al meer dan elfhonderd gebruikers.
Lees meer

SportFM

SportFM

augustus 2014

Het is voor veel clubs lastig om sponsors te vinden. De en vereniging gaat voor het traditionele reclamebord, de andere ontwikkelt een inventief concept om partners aan zich te binden. Steeds vaker zijn reclame-uitingen zichtbaar op het sportmateriaal. Bob van Oosterhout en Arnout Luitse geven hun visie.
Lees meer

Het Sportmagazine

Het Sportmagazine

december 2013

Het lijkt tegenwoordig onmogelijk: sponsors werven. In deze tijden van crisis zijn er niet of nauwelijks sponsors te vinden en helemaal niet voor sportverenigingen. Een voetbalclub kan niet zonder sponsors. Sponsit steekt daar een stokje voor en wil voetbalverengingen helpen om sponsors te werven en te beheren.
Lees meer

Topklasser.nl

Topklasser.nl

oktober 2013

Sponsit is een online applicatie waarin verenigingen al hun sponsorzaken bijhouden en deze informatie gemakkelijk met elkaar kunnen delen. Met Sponsit creëert u overzicht in alle informatie en documentatie van (potentiële) sponsors, bent u altijd op de hoogte van de huidige stand van zaken en heeft u geen verlies meer van sponsorinformatie bij overdrachten.
Lees meer

Volleybal.nl

Volleybal.nl

september 2012

Nu het seizoen 2012/2013 voor de deur staat breken er ook weer drukke tijden aan voor alle sponsorcommissies. Zij hebben de belangrijke taak om nieuwe sponsors te zoeken en de reeds bestaande sponsors voor de vereniging te behouden. Voor al deze sponsorcommissies is er nu Sponsit, een online CRM-systeem voor sponsor- en fondsenwervers.
Lees meer

Sportknowhow XL 2012

Sportknowhow XL

juni 2012

Ze kwamen het vaak tegen bij plaatselijke sportverenigingen: onoverzichtelijke Excel-bestanden, slordig onderhouden sponsorcontacten of sponsorgegevens die verloren gingen na een bestuursoverdracht. Het motiveerde de drie Utrechters Arnout Luitse, Just van den Broek en Pim Veelders om sportverenigingen te helpen met het ordenen van sponsorzaken via hun website Sponsit.
Lees meer

Sportzaken.pro

Sportzaken.pro

augustus 2012

Sponsors werven en beheren is voor sportclubs sinds kort veel makkelijker met ‘Sponsit’. Dit online programma biedt clubs een plek waarop zij al hun wervingsinformatie (contacten, notities, taken en bestanden) kunnen bijhouden. En het gaat hard, Sponsit heeft in 5 maanden al meer dan 250 gebruikers.
Lees meer