Hoe kan ik mijn sponsorpakketten inrichten?

Als je gebruikmaakt van standaard sponsorpakketten dan kun je deze per sponsorsoort inrichten. Dit doe je op de volgende manier:

In de deal

Bij het invoeren van de deal wordt er gevraagd een sponsorsoort te kiezen. Als je een nieuwe sponsorsoort aanmaakt dan krijg je een pop-up scherm waarbij je naast de naam van de sponsorsoort ook het bedrag en de bijbehorende tegenprestaties kunt invoeren.

Heb je het bedrag en tegenprestaties ingevoerd dan heb je direct het sponsorpakket ingevoerd. Elke keer als je nu deze sponsorsoort aanvinkt bij het invoeren van een deal zal Sponsit het gehele pakket invullen. Uiteraard kun je het pakket per deal altijd weer handmatig wijzigen.

Instellingen

Onder Instellingen kun je ook de sponsorpakketten inrichten. Tevens kun je hier ook de reeds aangemaakte pakketten wijzigen of verwijderen. Als je een sponsorpakket hier wijzigt dan veranderen de reeds ingevoerde deals met dit pakket niet mee. Alleen de naam van de sponsorsoort zal per sponsordeal mee veranderen als je deze wijzigt, de tegenprestaties en bedragen blijven ongewijzigd.

Nieuwsgierig naar Sponsit? Maak gratis account aan