Account upgraden & downgraden

Let op! Alleen gebruikers met volledige toegang zijn bevoegd om het account te upgraden of te downgraden.

Upgraden

Je kunt het account upgraden door allereerst in te loggen in je huidige Sponsit-account. Je gaat dan naar Instellingen en klikt bij Pakket en Betaling op wijzigen. Je komt dan op de pagina terecht waar je het gewenste pakket kunt kiezen.

Zodra je een upgrade hebt gemaakt ga je direct verder met je nieuwe pakket. De factuur sturen wij een paar dagen later per mail naar het opgegeven e-mailadres.

Downgraden

Als je het betaalde pakket wilt downgraden naar een ander pakket dan kan dat alleen wanneer je niet één van de limieten van het gewenste pakket overschrijdt. Is dat wel het geval dan zal je contacten, bestanden of gebruikers moeten verwijderen. Zodra je dit hebt gedaan kun je voor het lagere pakket kiezen en zullen wij het teveel betaalde bedrag naar je overmaken.