Stap 2. Sponsordeals

Zijn de contacten ingevoerd dan kun je de sponsordeals gaan invoeren. In een sponsordeal leg je de afspraken met de sponsor vast. Ga naar de dossier pagina van het contact waar je een sponsordeal voor wilt aanmaken en klik op de knop “Deal toevoegen”. Er wordt gevraagd de looptijd, het soort sponsor, het bedrag, eventuele kosten en tegenprestaties in te vullen.

De looptijd
Met looptijd geef je aan in welk jaar/seizoen de deal start en eindigt. Daarnaast kun je met datum velden de exacte datums van het contract invoeren. Wanneer het een doorlopende deal betreft dan dien je de Eind-velden leeg te laten. De deal zal dan in alle toekomstige jaren/seizoenen getoond worden.

Soort sponsor
Met soort sponsor benoem je om wat voor sponsoring het gaat (bijv: hoofdsponsor, bordsponsor, club van 100, etc). De soorten kun je naar eigen inzicht inrichten. Op de lijst met alle sponsordeals kun je o.a. filteren op soort. Onder ‘Instellingen’ kunnen de soorten worden ingericht en gewijzigd.

Afspraken per jaar/seizoen
Je kunt onder de afspraken aangeven welk bedrag en eventuele in natura de sponsor levert. Verder kun je aangeven wat jullie tegenprestaties zijn en welke kosten er gemaakt zullen worden. Deze afspraken kunnen alle jaren/seizoen hetzelfde zijn of per jaar afwijken.

Maak een sponsordeal met hierin alle afspraken met je sponsor

Alle sponsordeals
In de lijst met sponsordeals zie je alle deals onder elkaar staan. Deze lijst is net als de contactlijst te filteren, te sorteren en te exporteren. Mocht een contact meerdere deals hebben dan zal het contact ook meerdere keren in de lijst getoond worden. Heeft een contact wel de status sponsor, maar nog geen deal, dan wordt hij op het tabblad sponsors zonder deal getoond.

Lijstscherm met alle sponsordeals per jaar/seizoen in één overzicht
Nieuwsgierig naar Sponsit? Maak gratis account aan