Stap 1. Contacten

Contacten vormen de basis van Sponsit. Een contact kan een bedrijf of particulier zijn en heeft een status. Met de status geef je aan of het contact sponsor is, of bijvoorbeeld juist niet wil sponsoren of nog in behandeling staat. Het is dan ook belangrijk om alle contacten die je hebt in Sponsit te zetten en de bijbehorende status mee te geven.

Contacten toevoegen
Je kunt contacten één-voor-één toevoegen of met meerdere tegelijk door een Excellijst te importeren. Elk contact heeft een eigen dossierpagina waarin alles m.b.t. het contact opgeslagen staat. Zo kun je per contact alle NAW-gegevens en bijbehorende contactpersonen opslaan, notities & taken aanmaken, sponsordeals toevoegen, facturen maken en bestanden uploaden. Tevens kun je bij elk contact aangeven wat de status is, wie het beheert en welke labels van toepassing zijn.

Elk contact heeft een eigen dossier pagina

De contactenlijst
Alle contacten staan onder elkaar in de contactenlijst. Deze lijst is gemakkelijk te filteren door links de filter opties te gebruiken. Tevens kun je de lijst sorteren, exporteren naar Excel en kun je meerdere acties tegelijkertijd op een selectie van aangevinkte contacten uitvoeren.

Alle contacten in één lijst
Nieuwsgierig naar Sponsit? Maak gratis account aan