Verborgen groepen

Bij het aanmaken van een groep kun je aangeven of een groep verborgen is of niet. De reden om een groep te verbergen is als er gevoelige informatie in staat waarvan je niet wilt dat alle gebruikers die zien. Alleen gebruikers met volledige toegang en gebruikers binnen de verborgen groep kunnen deze gevoelige informatie zien.

Wat wordt er verborgen?

  • Contactinformatie van contacten in de verborgen groep
  • De sponsordeals van de verborgen groep
  • De facturen van de verborgen groep
  • De bestanden van de verborgen groep

Wat blijft altijd zichtbaar?

  • De naam/beheerder/status/labels van het contact
  • Deals met andere groepen
  • De facturen met andere groepen
  • De bestanden van andere groepen
Nieuwsgierig naar Sponsit? Maak gratis account aan