Gebruikers & groepen verwijderen

Uiteraard is het mogelijk om groepen en gebruikers te verwijderen. Het zijn echter alleen de gebruikers met volledige toegang die groepen en gebruikers kunnen verwijderen. Er zijn wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden:

Groepen verwijderen

Als je een groep verwijdert dan:

  • worden alle gebruikers die in deze groep zitten groepsloos;
  • dan worden de contacten/deals/bestanden van deze groep ook groepsloos;
  • de gebruikers blijven nog wel beheerder van de contacten, ondanks dat ze geen groep meer hebben.

Gebruikers verwijderen

Als je gebruikers verwijdert dan:

  • blijft alle informatie in het systeem behouden;
  • de acties van de verwijderde gebruiker blijven ook behouden;
  • alle contacten die door de verwijderde gebruiker werden beheerd hebben dan geen beheerder meer.
Nieuwsgierig naar Sponsit? Maak gratis account aan