Contacten in groepen

Zodra een contact wordt toegewezen aan een gebruiker dan zal dit contact automatisch tot de groep gaan behoren waar de gebruiker in zit. Alle gebruikers in deze groep kunnen nu dit contact volledig beheren. Gebruikers uit andere groepen kunnen alleen het contact bekijken, maar er niets in veranderen (behalve gebruikers met volledige toegang uiteraard).

Contact naar andere groep zetten

Er zijn twee soorten gebruikers die een contact naar een andere groep kunnen verplaatsen:

  • Gebruikers die in de groep zitten waar het contact momenteel in staat;
  • Gebruikers met volledige toegang.

Wil je dus een contact overnemen van een andere groep dan zul je één van bovenstaande mensen moeten vragen het contact over te zetten.

Nieuwsgierig naar Sponsit? Maak gratis account aan