Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over Sponsit, lees ook onze helppagina

Pakketten

Kan ik Sponsit gratis uitproberen?

Ja, je kunt geheel vrijblijvend Sponsit gebruiken door een gratis account af te nemen. Deze zal altijd gratis blijven totdat je besluit om te upgraden. Je kunt in dit account met 2 personen, 25 contacten en 10 MB aan bijlagen beheren.

Bieden alle pakketten dezelfde functionaliteiten?

Nee, de pakketten verschillen van elkaar op limieten en op functionaliteiten. Bekijk de Pakketten & Prijzen voor de inhoud per pakket.

Hoeveel support levert Sponsit?

Wij hechten veel waarde aan goede support. Je kunt ons daarom bellen (tijdens kantooruren) en mailen en we zullen zo snel mogelijk antwoord geven op jouw vraag.

Betaling

Hoe upgrade ik naar een betaald pakket?

Als je ingelogd bent dan kun je jouw gratis pakket eenvoudig upgraden naar een betaald pakket. Bij het aangaan van een betaald pakket vul je de factuurgegevens van jouw organisatie in en je ontvangt jaarlijks onze factuur per e-mail. De reeds ingevulde informatie blijft uiteraard behouden in het nieuwe pakket.

Hoe betaal ik voor Sponsit?

Je betaalt je Sponsit-account per jaar. Bij het aangaan van een betaald pakket vul je de factuurgegevens van jouw organisatie in. Wij versturen de factuur per e-mail. Je kunt direct aan de slag met je account. Overigens is het mogelijk om Sponsit per direct op te zeggen. De resterende maanden krijg je dan teruggestort.

Wat gebeurt er als ik opzeg?

Je betaalt Sponsit per jaar, maar je kunt ieder moment jouw Sponsit-account opzeggen. Je zult dan de reeds vooruit betaalde maanden teruggestort krijgen.

Beveiliging

Hoe zit het met de veiligheid & privacy van mijn gegevens?

Hosting. Sponsit wordt gehost bij True. Een Nederlandse hostingpartij met haar servers in Amsterdam. Vanzelfsprekend is het datacenter van True voorzien van zeer grondige beveiliging. Tevens is True ISO-gecertificeerd voor zowel de ISO 9001 als de 27001 norm.

SSL-Certificaat. Sponsit maakt gebruik van een SSL-certificaat die ervoor zorgt dat al uw data versleuteld over internet wordt verstuurd.

Privacy. De privacy van uw (persoons)gegevens staat bij Sponsit hoog in het vaandel. Alle gegevens en bestanden die u in Sponsit opvoert zal ten alle tijden uw eigendom blijven. Alle informatie over onze verwerking van deze gegevens staat in onze Verwerkersovereenkomst die u kunt vinden in uw Sponsit-account onder Instellingen.
De gegevens die u opvoert bij uw registratie als Gebruiker binnen Sponsit verwerken wij alleen om contact met u te kunnen hebben (bijv. automatische meldingen vanuit het systeem of het versturen van de factuur). Voor alle informatie omtrent de waarborging van uw privacy binnen Sponsit kunt u meer lezen in ons Privacy Statement.

Worden er back-ups gemaakt van Sponsit?

Ja. Elke nacht wordt er een back-up gemaakt naar een andere server op een andere locatie in Nederland. Als klant van Sponsit kunt u ook zelf uw data veiligstellen door vanuit Sponsit te exporteren naar Excel. U bent vervolgens uiteraard zelf verantwoordelijk voor het veilig opslaan van het geëxporteerde bestand.

Biedt Sponsit een Verwerkersovereenkomst?

Ja. Sponsit wordt als Verwerker aangeduid binnen de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming. Wanneer u een account bij Sponsit heeft dan kunt u met ons een Verwerkersovereenkomst sluiten. U kunt deze Verwerkersovereenkomst downloaden en accorderen op de Instellingen pagina van uw Sponsit-account.

Functionaliteiten

Kan ik mijn Excellijst importeren?

Ja, het is eenvoudig om je bestaande bedrijvenbestand uit Excel te importeren in Sponsit. Hiervoor dien je wel even het Excel-bestand eerst op te slaan als CSV bestand.

Heeft Sponsit verschillende gebruikersrechten?

Ja, je kunt in Sponsit verschillende gebruikersrechten toekennen. Zo kan je iemand alleen leesrechten geven, maar het is ook mogelijk om deals & facturen voor gebruikers af te schermen.

Is er een handleiding van Sponsit?

Download hier de handleiding van Sponsit. Wil je nog meer weten bekijk dan onze helppagina

Wil je ons persoonlijk spreken bel dan naar: 030 - 27 647 34