Online je sponsors beheren

Met Sponsit kun je al je sponsors en relaties gemakkelijk bijhouden. Eenvoudig, overzichtelijk en betaalbaar.

Probeer Sponsit gratis

Veel studie- & studentenverenigingen houden zich bezig met het werven en beheren van sponsors. Er is contact met veel bedrijven en de commissie wijzigt jaarlijks. Het is daarom belangrijk dat je alle contactinformatie goed bijhoudt voor jezelf en je opvolger. Met Sponsit bieden wij hiervoor een eenvoudige & betaalbare oplossing wat inmiddels door vele studie- & studentenverenigingen in Nederland wordt gebruikt.

Sponsors werven
Bij het werven van sponsors leg je veel contacten met bedrijven en hun reacties dienen goed bijgehouden te worden om een goede opvolging te kunnen geven. In Sponsit leg je de contacthistorie makkelijk vast en houd je jezelf op de hoogte van vervolgacties door het aanmaken van taken met reminders.

Sponsors beheren
Bij het beheren van sponsors is het kennen van alle afspraken met de huidige sponsors uiteraard noodzakelijk. In Sponsit kun je alle sponsorcontracten opvoeren waardoor je direct inzicht hebt in alle afspraken, de looptijden en sponsorinkomsten van alle sponsors. Op deze manier hebben alle leden van de commissie de sponsorinformatie altijd bij de hand. Bij aflopende contracten krijgt men een melding en het overdragen van alle sponsorinformatie regel je met één druk op de knop.

Sponsors factureren
Zodra het tijd is om de sponsors te factureren dan kun je de facturen in Sponsit simpel en snel aanmaken. Je kiest eerst je eigen factuuropmaak zodat elke factuur de gewenste uitstraling heeft en vervolgens kun je gemakkelijk de factuur per mail of post naar de sponsor versturen. Het opmaken en versturen van facturen kost hierdoor veel minder tijd.

Waarom Sponsit kiezen

Betaalbaar CRM voor studie- & studentenverenigingen

  • Overzichtelijke contacthistorie
    Houd alle gegevens per contact (lead, sponsor, relatie, etc.) netjes bij voor jezelf en je opvolger.
  • Weet wat je moet doen
    Ontvang herinneringen voor taken of plan een taak in voor een commissiegenoot.
  • Meerdere commissies
    Alle commissies kunnen afzonderlijk werken in Sponsit, maar zien wel alle benaderde contacten.

Al meer dan 1500 verenigingen gingen je voor!

Stap nu met je studie- of studentenvereniging over op Sponsit!

Nieuwsgierig naar Sponsit? Maak gratis account aan