Online je sponsors beheren

Ontdek hoe Sponsit de werving, het beheer en de facturatie van de sponsors van jouw evenement gemakkelijker maakt.

Maak gratis account aan

Veel festivals & evenementen kunnen niet worden georganiseerd zonder sponsors. Door goed gestructureerd op zoek te gaan naar sponsors is de kans op succes groter. En heb je sponsors? Dan is het belangrijk om alle afspraken goed in beeld te hebben. Met Sponsit bieden wij een eenvoudige & betaalbare online oplossing waarin je alle contacten en sponsors van jouw culturele organisatie kunt beheren.

Sponsors werven
Bij het werven van sponsors leg je veel contacten met bedrijven en hun reacties dienen goed bijgehouden te worden om een goede opvolging te kunnen geven. In Sponsit leg je de contacthistorie makkelijk vast en houd je jezelf op de hoogte van vervolgacties door het aanmaken van taken met reminders.

Sponsors beheren
Bij het beheren van sponsors is het kennen van alle afspraken met de huidige sponsors uiteraard noodzakelijk. In Sponsit kun je alle sponsorcontracten opvoeren waardoor je direct inzicht hebt in alle afspraken, de looptijden en sponsorinkomsten van alle sponsors. Op deze manier hebben alle betrokkenen de sponsorinformatie altijd bij de hand. Bij aflopende contracten krijgt men een melding en het overdragen van alle sponsorinformatie regel je met één druk op de knop.

Sponsors factureren
Zodra het tijd is om de sponsors te factureren dan kun je de facturen in Sponsit simpel en snel aanmaken. Je kiest eerst je eigen factuuropmaak zodat elke factuur de gewenste uitstraling heeft en vervolgens kun je gemakkelijk de factuur per mail of post naar de sponsor versturen. Het opmaken en versturen van facturen kost hierdoor veel minder tijd.

Waarom Sponsit kiezen

Professioneel & betaalbaar CRM voor evenementen

  • Overzichtelijk sponsorbeheer
    Alle sponsorinformatie goed gestructureerd & doorzoekbaar en ontvang herinneringen van taken en aflopende sponsordeals.
  • Inzicht in al jouw contacten
    Elk contact heeft een eigen dossier waar alle relevante informatie en bestanden kunnen worden opgeslagen
  • Eenvoudig factureren
    Maak een nette factuur in je eigen opmaak voor elke sponsor en verstuur deze direct per e-mail of post.

Al meer dan 1500 organisaties gingen je voor!

Creëer overzicht in de sponsors van je evenement met Sponsit!

Nieuwsgierig naar Sponsit? Maak gratis account aan