Sponsit Blog

Lees hier het laatste nieuws omtrent Sponsit.

Update: mei 2016

23 mei 2016

Wij hebben vandaag een nieuwe versie van Sponsit geïnstalleerd. De belangrijkste wijzigingen/features in deze versie:

Grafieken op dashboard
Je kunt nu zelf bepalen welke grafieken je op het dashboard wilt zien. Klik in een grafiek op wijzigen om te zien welke grafieken Sponsit momenteel biedt.

Indexeren
Soms wil je de bedragen van sponsordeals met een bepaald percentage verhogen (indexeren). Dit kan vanaf nu in Sponsit door op de sponsordeals pagina deals aan te vinken en de bulkactie Bedrag indexeren te kiezen (zie screenshot). Vervolgens kom je in een scherm waarin je de bedragen kunt aanpassen.

Sponsordeal verlengen
Bij de details van een sponsordeal hebben we een knop toegevoegd om te verlengen. Je kunt hierdoor een deal in één keer met 1, 2 of 3 jaar verlengen. De inhoud van het laatste jaar/seizoen wordt gekopieerd en de einddatum wordt verlegd.

Extra filtermogelijkheden
De lijstschermen Sponsordeals, Facturen en Taken bieden meer filtermogelijkheden. Om de filtering overzichtelijk te houden staan de extra filteropties in sommige gevallen achter de knop “Toon meer filtermogelijkheden”.

Gebruiksvriendelijkheid
Onlangs hebben we met een aantal gebruikers een usability test gedaan bij het onderzoeksbureau Valsplat. Op basis van de feedback die we hieruit kregen hebben we de gebruiksvriendelijkheid van Sponsit verder verbeterd.

← terug