Sponsit Blog

Lees hier het laatste nieuws omtrent Sponsit.

Update: maart 2018

20 maart 2018

Wij hebben vandaag een nieuwe versie van Sponsit geïnstalleerd. De belangrijkste wijzigingen/features in deze versie:

Bulk facturen

Het maken en versturen van facturen kan een tijdrovende klus zijn. Vanaf nu biedt Sponsit de mogelijkheid om meerdere facturen tegelijk te maken/versturen. Selecteer in de "Nog te factureren"-lijst de sponsors die je wilt factureren en kies voor de bulkactie "Maak facturen". Op eenzelfde manier kun je gemaakte facturen selecteren om in bulk te versturen.

Accountpagina & Notulen

Algemene taken en bestanden hebben we ondergebracht in een accountpagina. Dit is de plek waar je als sponsorcommissie je eigen informatie terugvindt. Daarnaast kun je hier notulen maken en versturen.

Contracten maken

Vanaf nu kun je contracten genereren op basis van de contactgegevens van een bedrijf. Upload je eigen standaard contracten onder Instellingen. Ga vervolgens naar het dossier van de potentiële sponsor. Onder het tabblad "Bestanden & Contracten" kun je een contract genereren. Contracten zijn in Word-formaat zodat je het op je eigen computer kunt aanpassen.

Contract uploaden

Bij een sponsordeal kun je nu een contract uploaden. Het contract is vervolgens terug te vinden onder de deal.

Sponsors zonder deal

De werking van de lijst "Sponsors zonder deal" is gewijzigd. Hier zie je nu sponsors die in het huidige seizoen geen deal hebben. Vanuit deze pagina kun je deals gaan toevoegen of de status van het contact wijzigen in "Oud sponsor".

Soort sponsor

Op de pagina "Nog niet gefactureerd" kun je filteren op "Soort sponsor". Hierdoor kun je makkelijk facturen maken voor sponsors van een bepaald soort. Verder is het "Soort sponsor" toegevoegd aan de facturen export (naar Excel).

← terug