Sponsit Blog

Lees hier het laatste nieuws omtrent Sponsit.

Update: e-mailprofiel

27 oktober 2020

Zojuist hebben wij een update in Sponsit doorgevoerd. Wij hebben naast de huidige manier om facturen via Sponsit per mail te versturen een extra verzendmethode toegevoegd.

Waarom een extra verzendmethode?

In de afgelopen jaren verstuurden we alle facturen namens het e-mailadres die in het e-mailprofiel werd opgegeven. Dit is in veel gevallen nog steeds een goede manier, maar we zien dat meer e-mailproviders hun regels rondom deze vorm van mailen verscherpen. Om ervoor te zorgen dat alle facturen van onze klanten goed (blijven) aankomen hebben we een extra verzendmethode toegevoegd aan Sponsit.

Wat moet je doen?

Ben jij degene die facturen verstuurt uit Sponsit? Ga dan naar het dashboard. Hier staat een melding met een link naar het wijzig formulier van het E-mailprofiel. Klik hierop om te kijken of je iets moet aanpassen aan de verzendmethode van jouw e-mailprofiel. In sommige gevallen adviseren wij je de nieuwe methode te kiezen:

  • Versturen vanaf algemeen e-mailadres (nieuw)
    Facturen worden verstuurd vanaf het algemene e-mailadres facturen@sponsit.nl. De ontvanger ziet jouw naam in combinatie met dit e-mailadres. Reacties op de verstuurde facturen gaan naar je eigen e-mailadres. Met deze optie weet je zeker dat de e-mails vanuit Sponsit (nu en in de toekomst) niet door veranderende regels worden geblokkeerd.
← terug