Sponsit Blog

Lees hier het laatste nieuws omtrent Sponsit.

Update: april 2017

11 april 2017

Wij hebben vandaag een nieuwe versie van Sponsit geïnstalleerd. De belangrijkste wijzigingen/features in deze versie:

Factuur opmaak

De mogelijkheden van de factuur opmaak zijn verder uitgebreid. Het is nu mogelijk zelf de font groottes te bepalen en in de pagina voet kun je een afbeelding zetten. Dit kan bijvoorbeeld een afbeelding zijn met de logo's van de hoofdsponsors.

Factuur e-mail

Het e-mailprofiel kun je voorzien van een t.a.v. variabele. Deze wordt per e-mail automatisch gevuld met de t.a.v. naam uit de factuurgegevens van de sponsor.

Factuurlijst

In de factuurlijst is het nu mogelijk om op "betalingstermijn verstreken" te filteren. Zodra een factuur betaald is kun je deze direct als Betaald markeren door op de status te klikken (scheelt muisklikken).

Tegenprestaties

In de deallijst is het nu ook mogelijk om te filteren/zoeken op tegenprestaties. Gebruik hiervoor de knop "Toon meer filtermogelijkheden". De gevonden tegenprestaties worden geel gemarkeerd zodra je de sponsordeal openklapt (pijltje rechts in de lijst).

Excel exports

De lay-out van de Excel exports is verbeterd. De header rij is nu dik gedrukt en de breedtes van de kolommen zijn aangepast aan het type informatie. Bij de export van de sponsordeals zijn de verschillende tegenprestaties beter zichtbaar omdat de rij hoogte variabel is.

Herinneringen

Het is nu mogelijk om herinnerd te worden aan geplande facturen. Dit kun je aanzetten op de pagina "Mijn gegevens" onder "Account & Instellingen". Hier kun je tevens bepalen of je herinnerd wilt worden aan verjaardagen.

Custom velden

Soms wil je specifieke informatie opslaan bij een contact of sponsordeal. Dat kan vanaf nu door zelf custom velden te definiëren. De gegevens die je vervolgens hierin opslaat zijn zichtbaar bij contact/sponsordeal en zitten in de exports. Custom velden zijn beschikbaar vanaf pakket Plus.

← terug