Sponsit Blog

Lees hier het laatste nieuws omtrent Sponsit.

Sponsortopper Raymond van Baal

11 maart 2022

Afgelopen maand vierden wij ons 10-jarig bestaan. De missie van Sponsit is om de sponsorwerkzaamheden van verenigingen en stichtingen makkelijker en overzichtelijker te maken. Maar, sponsoring begint natuurlijk bij bevlogen mensen die zich inzetten om het sponsorbestand bij te houden en uit te breiden. We wilden dan ook onze verjaardag aangrijpen om juist deze mensen specifiek in het zonnetje te zetten. Om deze reden hebben we de Sponsit 10-jaar actie opgezet waarin men zijn of haar Sponsortopper kon nomineren en daarmee kans maken op een diner bon twv € 100,- voor de Sponsortopper en € 1000,- voor zijn of haar vereniging/stichting.

Er werden maar liefst 257 mensen genomineerd met allemaal mooie verhalen over bevlogen mensen die zich al jaren inzetten voor de sponsoring van hun vereniging of stichting. Stuk voor stuk Sponsortoppers, maar er kan er maar één de winnaar zijn en uit alle inzendingen is Raymond van Baal van voetbalvereniging RKSV Juliana Mill tot onze Sponsortopper uitgeroepen! Afgelopen maandag gingen wij bij Juliana Mill langs om de prijs uit te reiken. Helaas was Raymond in het buitenland aan het werk, maar Edwin Nass (sponsorcommissie) nam namens Raymond en de club de prijzen in ontvangst.

“In de voorbije jaren hebben veel clubs het door Corona moeilijk gekregen. Ook Juliana Mill kreeg het zwaar te verduren, maar waar we geen beroep konden doen op kantine inkomsten hebben de sponsors ons door deze barre tijden geloodst. Deze € 1000,- voor RKSV Juliana Mill komt dan ook op een heel goed moment en uiteraard zijn we ook trots op onze Sponsortopper Raymond.”

Edwin Nass, (sponsorcommissie RKSV Juliana Mill)

Hierbij willen wij Raymond van Baal en RKSV Juliana Mill van harte feliciteren. Tevens willen wij alle mensen die zich vrijwillig inzetten voor de sponsoring van hun vereniging of stichting hartelijk danken voor al hun inzet.

Ingezonden nominatie over Raymond van Baal

Toen we deze actie voorbij zagen komen was het voor ons meteen duidelijk; Raymond! Deze clubman in hart en nieren zet zich al zijn hele actieve leven onvoorwaardelijk in voor de sponsoring binnen onze club. Jarenlang heeft hij zo’n beetje in zijn eentje deze taak vervuld en dat gaat nog veel verder terug dan de laatste 10 jaar. Zo wierf hij nieuwe sponsors, regelde hij de administratie, ontwierp de bedrukkingen voor borden en shirts, nam hij de contacten met drukker en sponsors voor zijn rekening en hing hij de borden zelf ook nog op langs de lijn.

In zijn eentje wist hij in de loop der jaren het sponsorbudget van onze club meer dan te verdubbelen! Niets is hem daarbij teveel. Zo bouwt hij zelf de nieuwe stellages voor sponsorborden, technisch als hij is. Maar het organiseren van de jaarlijkse sponsoravond is hem helemáál op het lijf geschreven. Zo regelt hij altijd een bekende spreker en weet hij de hele avond voor meer dan 100 sponsoren in goede banen te leiden. Toppunt daarbij is wel dat Raymond zelfs voor de sponsoravond een sponsor weet te regelen!

Met Raymond als kapitein wisten we ons schip, tegen de stroom in, door de stijgende sponsorinkomsten op koers te houden. Met zijn nooit aflatende inzet is hij een verbinder pur sang. Het mooie is dat zijn bevlogenheid zo aanstekelijk werkt dat er continu mensen bij hem aankloppen met suggesties of zelfs voor sponsoring.

Al met al is het voor ons duidelijk dat deze actie voor hem in het leven is geroepen. RKSV Juliana Mill nomineert dan ook vol trots onze ‘aanvoerder sponsoring’: Raymond van Baal!

← terug