Sponsit Blog

Lees hier het laatste nieuws omtrent Sponsit.

Bekendmaking winnaar kerstactie 2015

4 januari 2016

De beste wensen voor 2016!

Via deze weg willen wij hierbij iedereen een mooi, gezond en sportief 2016 toewensen. In de laatste weken van 2015 hebben wij net als vorig jaar de actie ‘Sponsit sponsort je kerstwens’ opgezet. Al onze gebruikers konden een kerstwens indienen voor zijn of haar vereniging en de winnaar krijgt vervolgens € 500,- om deze kerstwens in vervulling te laten gaan. Ook dit jaar werden we weer overstelpt met mooie kerstwensen en we willen iedereen hiervoor hartelijk danken! Het was wederom een zeer moeilijke opgave er één uit te kiezen, maar uiteindelijk hebben wij gekozen voor de kerstwens van:

RKSV Blauw Zwart
Gelegen naast attractiepark Duinrell waar in de wintermaanden asielzoekers worden opgevangen zijn ze het initiatief gestart om de kinderen van deze vluchtingen bij hun te laten voetballen. Zij stellen de accommodatie beschikbaar om de inmiddels 50 kinderen de hoognodige afleiding en ontspanning te bieden. Er worden door vrijwilligers trainingen en onderlinge wedstrijden georganiseerd aangezien deze kinderen niet officieel kunnen worden ingeschreven bij de vereniging. Om de kinderen het gevoel te geven dat ze er echt bij horen, wil RKSV Blauw Zwart graag iets extra's doen voor deze kinderen bv. in de vorm van het ter beschikking stellen van voetbalschoenen.

Wij zijn van mening dat geen kind zou mogen meemaken wat deze kinderen nu doormaken en daarom dragen wij graag bij aan deze mooie kerstwens.

Hartelijke groet,
Arnout, Just & Pim

← terug