Sponsit Blog

Lees hier het laatste nieuws omtrent Sponsit.

AVG & Verwerkersovereenkomst

15 mei 2018

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (verder: de AVG) van kracht. Bij Sponsit hechten wij veel waarde aan privacy en transparantie. Wij willen u hierbij graag op de hoogte brengen van hetgeen wij hebben gedaan in verband met de AVG.

Algemene Voorwaarden & Privacy Statement

Wij hebben onze Algemene Voorwaarden en Privacy Statement geüpdatet zodat deze conform de AVG zijn. In onze Algemene Voorwaarden spreken wij niet meer over “bewerker”, maar zijn wij een “verwerker”. In ons Privacy Statement hebben wij exact aangegeven welke persoonsgegevens wij verzamelen van onze klanten en hoe wij deze verwerken.

Verwerkersovereenkomst

Wij bieden onze Sponsit-klanten een Sponsit-Verwerkersovereenkomst aan welke u kunt vinden op de instellingenpagina in uw Sponsit-account. Daar kunt u de Verwerkersovereenkomst doornemen door deze te downloaden. Een Gebruiker met volledige toegang in uw Sponsit-account kan de Verwerkersovereenkomst op de instellingenpagina accorderen.

Veiligheid & Privacy

De Veiligheid & Privacy van onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel. Op sponsit.nl/faq kunt u lezen welke maatregelen wij hieromtrent treffen.

← terug