Workshop sponsoring

Vanuit onze werkzaamheden binnen Het Sponsorkantoor hebben wij de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met sponsorwerving & -beheer bij verenigingen. Vanuit deze ervaringen hebben wij de Workshop "Haal meer rendement uit sponsoring" samengesteld. In deze interactieve workshop nemen wij de deelnemers stap voor stap mee langs de verschillende fases van sponsoring.

Aan de hand van praktijkvoorbeelden geven wij verscheidene tips & tricks voor het maken van het sponsorplan, de sponsorwerving en het beheren van uw sponsors. Het doel van de workshop is om alle deelnemers met vernieuwde kennis & ideëen met hun eigen sponsoring aan de slag te kunnen laten gaan

Concreet aan de slag!

De workshops van Sponsit geven de verenigingen een reëel beeld van sponsoring. Niet alleen het programma Sponsit komt aan de orde, maar er wordt stil gestaan bij het gehele proces van sponsorwerving en behoud. Verenigingen kunnen na deze avond concreet aan de slag en weten waar de valkuilen zitten.

Arie Martijn Schenk, KNLTB


Erg overzichtelijk!

Wij verzorgden op universitair Sportcentrum Olympos een workshop over sponsoring speciaal voor studentensportverenigingen. Met ruim 20 verenigingen bleek de behoefte aan ondersteuning op dit onderwerp erg groot. "Fijn dat we nu weten op welke manier(en) we te werk kunnen gaan. Erg overzichtelijk"

Beoordeeld met een 7.9

Wij gaven ook workshops voor

Wat kost het?
Kosten: € 250,- excl BTW & reiskosten
Duur: 1 uur
Aantal deelnemers: Min. 5 / Max. 40

Wilt u een individuele workshop? Dat kan!
Vraag naar de mogelijkheden.

Nieuwsgierig naar Sponsit? Maak gratis account aan