Ik kan het iedereen aanraden!

“Met Sponsit hebben wij al onze sponsorzaken goed georganiseerd. Dit zorgt ervoor dat we geen informatie meer verliezen en het overdragen straks een fluitje van een cent is. Ik kan het alle sponsorcommissies aanraden.”

Marco Janssen - VV RKHBS

Sandra Paans

Over Sponsit niets dan lof

Wij vinden Sponsit een erg prettig programma. Het heeft weinig stappen nodig om gegevens in te voeren en je kunt het helemaal naar eigen inzicht inrichten. Bovendien is het niet duur. Normaal ben ik erg kritisch, maar over Sponsit ben ik louter positief en heb ik niets dan lof.

Sandra Paans
Voorzitter Businessclub Kozakken Boys

Ron Kanbier

Sponsit voorziet in onze behoefte

Sponsit voorziet in de behoefte die wij als Sponsorcommissie bij AVV Swift hadden: één systeem waar alles wordt bijgehouden. Vooral de actielijst, het inzien van sponsorgegevens en het facturatiesysteem zijn erg handig en makkelijk in gebruik.

Ron Kanbier
Sponsorcommissie AVV Swift

Dennis Burnet

Er was behoefte aan structuur

Na jaren van administreren in diverse Excel bestanden en het gebruik van overzichten en bestanden door diverse personen op verschillende computers was het tijd voor structuur, eenvoud en de mogelijkheid om efficiënt te kunnen werken. Met Sponsit menen wij deze behoefte ingevuld te hebben. Alle personen binnen de PR commissie kunnen eenvoudig de gewenste informatie inzien en de sponsorgegevens beheren.

Dennis Burnet,
PR & Communicatie sv Eerbeekse Boys

Edwin Heijnen

Eenvoudig & Intuïtief

Wij als UGHV vinden de Sponsit tool super handig. Naar ons idee is de tool enerzijds eenvoudig en intuïtief genoeg om fijn en snel mee te werken en anderzijds uitgebreid genoeg zodat we de tool kunnen inrichten op basis van onze eigen specifieke wensen. Het facturatie proces is nu veel eenvoudiger, alle informatie is niet meer verspreid over allerlei PCs bij verschillende mensen en dmv de uitgebreide export naar Excel functies ook ideaal voor mailings etc.

Edwin Heijnen
UGHV

Wijnie Schmidt

Ik ben heel erg blij met Sponsit

Ik ben heel erg blij met Sponsit. Het zorgt voor overzicht en inzicht, iets wat ontbrak in ons sponsorbeleid.

Wijnie Schmidt
TC Qui Vive Uithoorn

Bert Aben

Inzicht in je sponsoren

Sponsit geeft je direct en nauwkeurig inzicht in je sponsoren, het type sponsor en de relevante betalingen.

G.T.J. (Bert) Aben
Penningmeester Sportlust 46

Arend Beekhuis

Zie geen contractverlenging meer over het hoofd

Bij IJsselmeervogels hadden we dringend behoefte aan een goede ordening van de bestaande sponsorinformatie en wilden we bijvoorbeeld de gesprekken met (potentiële) sponsoren beter vastleggen en inzichtelijk maken. Het is handig dat de informatie centraal is opgeslagen. Verder is het prettig dat er automatisch reminders worden gegenereerd op relevante momenten. Dan zie je geen enkele contractverlenging of afspraak met een potentiële sponsor over het hoofd.

Arend Beekhuis
sponsorcommissie IJsselmeervogels

Jos Boon

Sponsit is een prachtig programma

Wij, Reuvers Mannenkoor gebruiken hiervoor Sponsit (vanaf 2012) een prachtig programma om de gegevens, geldstromen, factureren, brieven e.d. vast te leggen. Ze hebben een dynamische team dat bezig is met vernieuwing en mogelijkheden, maar wat ook heel belangrijk is, men luistert naar de gebruiker, neemt adviezen en positieve aanbevelingen mee in de verdere ontwikkeling van het Sponsit programma.

Jos Boon,
Vice Voorzitter Reuvers Mannenkoor

Rick van Midde

Zeer gebruiksvriendelijk

Wat is het toch heerlijk als een programma doet wat je verwacht dat het zal doen! Wat mij betreft is Sponsit net zo gebruiksvriendelijk als Apple of een Audi.

Rick van Midde
Tennisvereniging Rijnhuyse

Roel Schrauwen

Een pracht programma

Sinds 2014 maakt het U.S.C. gebruik van het Platina-pakket van Sponsit. Een pracht programma!

Roel Schrauwen
Utrechtsch Studenten Corps

Johny Vanspauwen

Wij zijn zeer tevreden

Na een eerste test heeft de club zich geabonneerd. Voor de gebruikers is het een nuttig beheersinstrument: een gebruiksvriendelijke database gekoppeld aan een gestructureerd overzicht laat toe dat je op ieder ogenblik een stand van zaken krijgt. Heel makkelijk tijdens besprekingen in de raad van bestuur. Wij zijn zeer tevreden over het aanbod!

Johny Vanspauwen
KEWS Schoonbeek-Beverst, België

Maarten Robben

Geen onnodige toeters en bellen

Sponsit is onze springplank naar een succesvol sponsorbeleid binnen onze voetbalvereniging Ulftse Boys. Zelden zo’n gebruiksvriendelijk programma als Sponsit gezien; wat nodig is staat er in en, nog belangrijker, geen onnodige toeters en bellen.

Maarten Robben
Sponsorcommissie v.v. Ulftse Boys

Kampong Hockey

Sponsit is een uitstekend hulpmiddel

Sponsors binnenhalen en behouden is hard werken. Sponsit is daarbij een uitstekend hulpmiddel: het is gebruikersvriendelijk én betaalbaar, ondersteunt het gehele proces van eerste contact t/m contract & factuur en levert overzichten met alle (potentiële) sponsoren en actielijstjes per accountmanager. Zo kunnen we als team open en doelgericht met sponsoring omgaan.

Team Sponsoring
SV Kampong Hockey

Ania Lubczynska

Zeer makkelijk in gebruik

Veel bonden en verenigingen herkennen dit lastige vraagstuk: hoe zorgen we ervoor dat er orde en overzicht komt in onze accounts en het (sponsor)contractenbeheer? Wij hebben het antwoord gevonden: Sponsit! Sinds april 2012 maakt de Nederlands Volleybal Bond hier gebruik van en we zijn erg tevreden. Het is overzichtelijk en zeer makkelijk in gebruik, en geschikt voor zowel grote organisaties als kleine verenigingen!

Ania Lubczynska
Senior medewerker Marketing en Communicatie Nevobo

Een greep uit onze klanten:

Nieuwsgierig naar Sponsit? Maak gratis account aan