Mijn gegevens & instellingen

Je kunt de eigen gegevens & instellingen wijzigen onder Account & Instellingen. Tevens kun je hier ook jezelf uitschrijven.

Persoonlijke gegevens

Je kunt onder de persoonlijke gegevens je naam, e-mailadres & telefoonnummer wijzigen. Ook kan je hier het wachtwoord wijzigen waarmee je op Sponsit kan inloggen.

Persoonlijke instellingen

Bij de persoonlijke instellingen kun je aangeven of en hoe vaak je bepaalde reminders wilt ontvangen.

Jezelf uitschrijven

Je kunt jezelf ook onder "Mijn gegevens" uitschrijven en direct iemand voor jou in de plaats uitnodigen. Je geeft dan de naam en het e-mailadres van jouw opvolger op en drukt dan op uitschrijven. Jouw opvolger zal dan al jouw contacten en taken automatisch op zijn/haar naam krijgen.