Stap 6. Bestanden

Onder het tandwiel rechtsbovenin Sponsit kun je de bestandenpagina vinden. Hier vindt je twee tabbladen met op de één alle algemene bestanden en op de andere alle bestanden die bij de contacten horen. Onder algemene bestanden verstaan wij bijvoorbeeld het logo van de vereniging, de sponsorbrochure, etc. De bestanden die bij een contact horen worden opgeslagen onder het contact op de dossierpagina.

Lijst met alle bestanden zoals sponsorlogo, contract, factuur etc

Aan de bestanden kan ook een bestandssoort worden meegegeven. De bestandssoorten zijn net als labels en soorten sponsors naar eigen keuze in te richten. In Sponsit zijn reeds 3 bestandssoorten standaard opgenomen, namelijk:

  • Contract
  • Factuur
  • Logo

Met de bestandssoorten kun je gemakkelijk filteren op bepaalde bestanden. Daarnaast kun je met bestandssoorten ook bepaalde 'gevoelige' bestanden afschermen voor gebruikers in Sponsit. Gebruikers die geen facturen mogen zien krijgen ook geen bestanden te zien die het soort 'factuur' hebben. Ditzelfde geldt voor gebruikers die geen deals mogen zien. Zij mogen dan uiteraard ook geen bestanden zien die het soort 'contract' bezitten.

Nieuwsgierig naar Sponsit? Maak gratis account aan