Gebruikers uitnodigen per groep

Zodra je de groepen hebt aangemaakt dan kun je gebruikers uitnodigen voor de verschillende groepen. Als je een nieuwe gebruiker uitnodigt dan geef je direct aan bij welke groep diegene hoort en welke rechten hij/zij dient te krijgen. Er zijn verschillende soorten gebruikers met verschillende rechten:

Gebruikers Rechten
Accountbeheerder Kan alles zien, wijzigen, toewijzen & verwijderen. Kan zowel de openbare als verborgen groepen zien.
Beheerder Een beheerder kan alle contacten, deals & bestanden die in zijn/haar groep staan zien, wijzigen, overnemen & verwijderen. Tevens kan de beheerder contacten die nog niet door iemand beheert worden aan zichzelf toewijzen. Hij/zij kan niets met contacten doen die niet tot de eigen groep behoren, behalve ze bekijken. De beheerder kan nooit de deals, facturen en bestanden zien van de contacten die tot een verborgen groep behoren (tenzij de beheerder in deze groep zit uiteraard).
Alleen lezen Een alleen lezer kan slechts contacten bekijken en niets toevoegen, wijzigen of verwijderen. Ook kan de alleen lezer geen informatie uit de verborgen groepen zien tenzij deze tot de verborgen groep behoort.
  • plaatje
Nieuwsgierig naar Sponsit? Maak gratis account aan