Meerdere deals op één factuur

Als er meerdere sponsordeals in één jaar/seizoen bij een sponsor zijn ingevoerd, dan kun je deze deals samen op één factuur zetten. Je kunt dit op 2 manieren doen:

Via de facturenlijst

• Ga op de facturenlijst naar het tabblad "nog niet gefactureerd" en klik op "Factuur maken";
  • Selecteer de gewenste deals via de vinkboxjes;
  • De geselecteerde deals komen op verschillende factuurregels op de factuur te staan;
  • Als alle gegevens op de factuur naar wens zijn dan kun je hem opslaan.

Via de contactpagina

• Ga naar het tabblad "facturen" van de gewenste sponsor en klik op de knop "Factuur maken";
  • Selecteer de gewenste deals via de vinkboxjes;
  • De geselecteerde deals komen op verschillende factuurregels op de factuur te staan;
  • Als alle gegevens op de factuur naar wens zijn dan kun je hem opslaan.