Contacten toevoegen

Er zijn 2 manieren om contacten in Sponsit te zetten:

Eén voor één

Je kunt één contact toevoegen door op de knop "contact toevoegen" te drukken links bovenaan de contactenlijst. Je kunt dan aangeven of je een bedrijf of persoon wilt toevoegen en vervolgens uiteraard alle overige contactgegevens invoeren.

Excellijst importeren

Het is eenvoudig om je bestaande contactenlijst te importeren in Sponsit.

• Sla het Excel-bestand op als CSV-bestand.
    Zie hiervoor ook Hoe maak ik een CSV-bestand?
  • Druk in Sponsit op "contacten importeren" (op de pagina "Contacten").
  • Selecteer het CSV-bestand.
  • Kies of je een lijst met personen (bijv. donateurs) of een lijst met bedrijven wilt importeren en klik op "Upload het bestand & ga verder".
  • Vervolgens kun je de kolommen uit het CSV-bestand koppelen aan gegevens in Sponsit.
  • Geef eventueel aan welke status, beheerder en labels de contacten moeten krijgen.
  • Controleer of de gegevens goed in Sponsit komen te staan. Als dit correct dan maak je de import definitief.