Bestandssoorten

Je kunt in Sponsit bestandssoorten aanmaken waarmee je bestanden kunt categoriseren. Hierbij kun je denken aan bestandssoorten als logo's, contracten, notulen, voorstellen, etc. Deze bestandssoorten kun je inrichten door rechtsboven onder het tandwieltje op "Account & Instellingen" te klikken.

Hier staat een kopje bestandssoorten alwaar je de eigen bestandssoorten knut toevoegen.

Als je onder het tandwieltje op "Bestanden" klikt dan kom je op de pagina waar alle bestanden kunt vinden die je in Sponsit hebt gezet. Hier kun je vervolgens op bestandssoort filteren en krijg je alle bestanden van dezelfde soort.