Over ons

Het idee achter Sponsit ontstond toen wij vanuit ons bedrijf Het Sponsorkantoor verschillende sponsorcommissies van sportverenigingen ondersteunden. Wij zagen dat veel verenigingen hun sponsorzaken bijhielden in Excel, wat vaak leidt tot onoverzichtelijke lijstjes met contacten, sponsorafspraken etc. Daarnaast worden bestanden (logo's en contracten) bewaard door verschillende mensen op diverse computers.

Het gevolg hiervan was dat er bij de sponsorcommissieleden weinig overzicht was in de laatste stand van zaken betreffende de werving en het beheer van hun sponsors. Daarbij ging er ook vaak informatie verloren bij een wisseling van de wacht.

Wij vonden dat hiervoor een oplossing moest komen!

Met Sponsit creëert de sponsorcommissie nu een online werkplek waar alle informatie centraal wordt beheerd en kan worden gedeeld, waardoor iedereen altijd op de hoogte is en er geen belangrijke informatie meer verloren gaat.

Just van den Broek

Just is precies en houdt van werken met cijfers. Daarom is Just verantwoordelijk voor de financiën en al het klantcontact. Just is gek op sport en vader van 2 kinderen. Hij studeerde Economie aan de Universiteit Utrecht.

Arnout Luitse

Arnout is van de grote lijnen en is verantwoordelijk voor de marketing & communicatie van Sponsit. Hij is een fanatieke sporter en heeft een zoon en dochter. Hij studeerde Rechten aan de Universiteit van Utrecht.

Pim Veelders

Sport en techniek zijn Pim op het lijf geschreven. Sponsit is een mooie combinatie hiervan. Pim is verantoordelijk voor de ontwikkeling van Sponsit. Hij studeerde Informatica aan de Universiteit Utrecht.

Contact met ons opnemen?
Sponsit
Grebbeberglaan 15, (Kamer 2.09)
3527 VX Utrecht
T: 030-27 647 34
E: info@sponsit.nl
BTW: NL8506.98.881.B01
Kvk: 52989445

Maak gratis account aan