Sponsit Blog

Lees hier het laatste nieuws omtrent Sponsit.

Update: april 2017

11 April 2017

Wij hebben vandaag een nieuwe versie van Sponsit geïnstalleerd. De belangrijkste wijzigingen/features in deze versie:

Factuur opmaak

De mogelijkheden van de factuur opmaak zijn verder uitgebreid. Het is nu mogelijk zelf de font groottes te bepalen en in de pagina voet kun je een afbeelding zetten. Dit kan bijvoorbeeld een afbeelding zijn met de logo's van de hoofdsponsors.

Factuur e-mail

Het e-mailprofiel kun je voorzien van een t.a.v. variabele. Deze wordt per e-mail automatisch gevuld met de t.a.v. naam uit de factuurgegevens van de sponsor.

Factuurlijst

In de factuurlijst is het nu mogelijk om op "betalingstermijn verstreken" te filteren. Zodra een factuur betaald is kun je deze direct als Betaald markeren door op de status te klikken (scheelt muisklikken).

Tegenprestaties

In de deallijst is het nu ook mogelijk om te filteren/zoeken op tegenprestaties. Gebruik hiervoor de knop "Toon meer filtermogelijkheden". De gevonden tegenprestaties worden geel gemarkeerd zodra je de sponsordeal openklapt (pijltje rechts in de lijst).

Excel exports

De lay-out van de Excel exports is verbeterd. De header rij is nu dik gedrukt en de breedtes van de kolommen zijn aangepast aan het type informatie. Bij de export van de sponsordeals zijn de verschillende tegenprestaties beter zichtbaar omdat de rij hoogte variabel is.

Herinneringen

Het is nu mogelijk om herinnerd te worden aan geplande facturen. Dit kun je aanzetten op de pagina "Mijn gegevens" onder "Account & Instellingen". Hier kun je tevens bepalen of je herinnerd wilt worden aan verjaardagen.

Custom velden

Soms wil je specifieke informatie opslaan bij een contact of sponsordeal. Dat kan vanaf nu door zelf custom velden te definiëren. De gegevens die je vervolgens hierin opslaat zijn zichtbaar bij contact/sponsordeal en zitten in de exports. Custom velden zijn beschikbaar vanaf pakket Plus.

Sponsit on tour!

9 March 2017

Heb je altijd al eens een demo van Sponsit op locatie willen krijgen, dan is nu je kans! De aankomende weken reizen wij het hele land door om presentaties te geven van Sponsit. We nemen je mee langs alle functionaliteiten van het systeem en er is uitgebreid de mogelijkheid om vragen te stellen.

Programma
Elke avond zal aanvangen om 20:00 en eindigen om 21:30. De avond is gratis en inclusief een afsluitende borrel. De volgende avonden staan reeds gepland:

Maart
Maandag 20 maart – Flevo Boys
Dinsdag 21 maart – Friesche Voetbal Club
Maandag 27 maart – CVV Zwervers
Dinsdag 28 maart – HVV Tubantia
Woensdag 29 maart – SVV Zevenhoven

April
Maandag 3 april – MZC’11
Dinsdag 4 april – CSV Jong Holland
Maandag 10 april – RKHBS
Dinsdag 18 april – SV Valkenwaard

Wil je hier bij zijn, stuur dan een mail naar info@sponsit.nl en geef aan van welke vereniging je bent en met hoeveel mensen je aanwezig wilt zijn.

Team Sponsit

Sponsit partner van FC Groningen

28 October 2016

In het seizoen 2016/2017 zijn wij partner van het Amateurconvenant van FC Groningen. Bij het Amateurconvenant zijn 201 amateurverenigingen uit de regio Groningen aangesloten. Middels het Amateurconvenant wil FC Groningen door kennisdeling en betrokkenheid invulling geven aan de samenwerking met deze amateurverenigingen.

Met het aangaan van dit partnership willen wij met de aangesloten amateurverenigingen onze kennis en kunde delen op het gebied van sponsoring. Dit doen wij door onder andere kennisavonden te organiseren in het noorden van het land.

Sponsorbijeenkomst maandag 14 november
Op maandag 14 november wordt er in het stadion de Euroborg van FC Groningen voor alle aangesloten amateurverenigingen een avondvullend programma georganiseerd met thema sponsoring. Tijdens de avond geven wij in samenwerking met de commerciële afdeling van FC Groningen de deelnemers handvatten waarmee zij meer uit sponsoring kunnen halen.

Meer informatie over het amateurconvenant?
Kijk op www.amateurconvenant.nl

Bekijk het archief →
Nieuwsgierig naar Sponsit? Maak gratis account aan