Sponsit Blog

Lees hier het laatste nieuws omtrent Sponsit.

Update: september 2016

13 September 2016

Wij hebben vandaag een nieuwe versie van Sponsit geïnstalleerd. De belangrijkste wijzigingen/features in deze versie:

Laatst toegevoegd
Op het dashboard kun je zien welke contacten en sponsordeals als laatste zijn toegevoegd. Hierdoor kun je zien wat er in je afwezigheid is bijgekomen.

Exporteren contacten en deals
Zodra je in de contacten- of sponsordealslijst op exporteren klikt krijg je de keuze welke gegevens je wilt exporteren. Een van de mogelijkheden is een e-maillijst, waarmee je gemakkelijk een grote mailing kunt versturen.

Bulkacties takenlijst
We hebben bulkacties aan de takenlijst toegevoegd. Je kunt nu een selectie maken en in één keer de beheerder wijzigen of de deadline van de taken verschuiven.

Platina pakket
We hebben de groepen functionaliteit in het Platina pakket verbeterd. Met groepen kun je de gegevens in je account verder onderverdelen. Dit is handig als je met meerdere commissies werkt, maar wel van elkaar moet weten met welke bedrijven anderen al contact hebben. Sinds de nieuwe versie:

  • Kunnen contacten overgenomen worden uit een andere groep (tenzij het contact in een verborgen staat),
  • zijn gegevens in een verborgen groep ook echt verborgen,
  • kunnen gebruikers met factuur-rechten niet meer bij alle groepen,
  • worden facturen per groep gemaakt.

Update: mei 2016

23 May 2016

Wij hebben vandaag een nieuwe versie van Sponsit geïnstalleerd. De belangrijkste wijzigingen/features in deze versie:

Grafieken op dashboard
Je kunt nu zelf bepalen welke grafieken je op het dashboard wilt zien. Klik in een grafiek op wijzigen om te zien welke grafieken Sponsit momenteel biedt.

Indexeren
Soms wil je de bedragen van sponsordeals met een bepaald percentage verhogen (indexeren). Dit kan vanaf nu in Sponsit door op de sponsordeals pagina deals aan te vinken en de bulkactie Bedrag indexeren te kiezen (zie screenshot). Vervolgens kom je in een scherm waarin je de bedragen kunt aanpassen.

Sponsordeal verlengen
Bij de details van een sponsordeal hebben we een knop toegevoegd om te verlengen. Je kunt hierdoor een deal in één keer met 1, 2 of 3 jaar verlengen. De inhoud van het laatste jaar/seizoen wordt gekopieerd en de einddatum wordt verlegd.

Extra filtermogelijkheden
De lijstschermen Sponsordeals, Facturen en Taken bieden meer filtermogelijkheden. Om de filtering overzichtelijk te houden staan de extra filteropties in sommige gevallen achter de knop “Toon meer filtermogelijkheden”.

Gebruiksvriendelijkheid
Onlangs hebben we met een aantal gebruikers een usability test gedaan bij het onderzoeksbureau Valsplat. Op basis van de feedback die we hieruit kregen hebben we de gebruiksvriendelijkheid van Sponsit verder verbeterd.

Update: Facturen mailen, en meer...

11 January 2016

Vandaag is er in Sponsit weer een update doorgevoerd waarmee de volgende zaken mogelijk gemaakt zijn:

Facturen mailen
Het is nu mogelijk om de facturen die je in Sponsit maakt ook direct naar de sponsors te mailen vanuit Sponsit. Je kunt zelf aangeven vanaf welk e-mailadres de facturen verstuurd worden en zodra de betalingstermijn is verstreken kun je nu ook met één druk op de knop een herinnering versturen.

Uitbreiding taken/notities
We hebben de hoeveelheid tekens van de taken en notities uitgebreid. Hierdoor is het mogelijk om langere teksten in te voeren of zelfs hele e-mails erin te plakken.

Logboek
We hebben onder de Account & Instelling een logboek toegevoegd waarin wordt bijgehouden wat er in jouw Sponsit-account is gebeurd. Deze is alleen zichtbaar voor de gebruikers met volledige rechten.

Bekijk het archief →
Nieuwsgierig naar Sponsit? Maak gratis account aan